SuperDrona

50% REDUCERE: Plata la livrare

Prima dronă profesională cu tehnologie Easy Fly, care este ușor de pilotat chiar și fără experiență

De asemenea, potrivit pentru copii și tineri, datorită senzorilor anti-obstacol și anti-cădere și a stabilizatorului de zbor

4 bucăți rămase la reducere

Reducerea de 50% este încă în vigoare pentru o perioadă scurtă de timp

449 L

în loc de 899,00 L

✅ Livrare rapidă în 2-3 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

Prima dronă profesională care vă oferă libertatea de a zbura, de a face fotografii și filmări chiar și fără a fi expert. De asemenea, ideală pentru copii și tineri.

Secretul său este tehnologia specială Easy Fly, cu un giroscop pe 6 axe care stabilizează zborul și senzori anti-obstacol și anti-cădere care permit tuturor să dirijeze cu ușurință drona.

Folosită de români pentru a face fotografii și clipuri video de înaltă definiție și pentru a se distra pilotând

RECENZII

Ioana Popescu

"L-am dăruit fiului nostru care îl adoră și noi la fel. Calitate foarte bună a imaginii și foarte ușor de manevrat. O achiziție foarte bună"

Nicolae Munteanu

"Fiind prima mea dronă, am crezut că va fi dificil să o pilotez, dar de fapt este foarte ușor. Foarte distractiv și face fotografii și videoclipuri grozave."

Gheorghe Marin

"Această dronă este spectaculoasă. Materiale de foarte bună calitate, foarte ușor de dirijat și o stabilitate incredibilă. O mulțime de accesorii incluse." 

Vasile Moldovan

"Trebuia să ajungă marți și a ajuns miercuri, în afară de asta sunt foarte mulțumit. Dronă grozavă și foarte confortabilă carcasa și toate accesoriile."

AFFRECTED

Reducerea de 50% este încă în vigoare pentru o perioadă scurtă de timp

449 L

în loc de 899,00 L

✅ Livrare rapidă în 2-3 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plata la livrare

4 bucăți rămase la reducere

În interiorul pachetului veți găsi un card cu toate datele noastre de contact, astfel încât să ne puteți contacta pentru orice informație de care aveți nevoie.

Completați comanda dvs. de mai jos pentru a o primi cu o REDUCERE de 50%

Plata la livrare și livrare rapidă în 2-3 zile  CUM VĂ POATE CONTACTA CURIERUL?  UNDE DORIȚI SĂ PRIMIȚI COMANDA DUMNEAVOASTRĂ?

  Reducere activă: Astăzi, la doar 449 L

  Întrebări frecvente

  Cum se cumpără?

  Este foarte simplu, doar completați formularul de comandă și un reprezentant al companiei vă va contacta pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a confirma expedierea.

  Pot să plătesc la livrare?

  Da, pentru comoditatea și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare, puteți plăti direct curierului atunci când acesta ajunge la domiciliul dumneavoastră.

  Care sunt timpii de livrare?

  De obicei, curierul livrează în 2-3 zile lucrătoare

  All Rights Reserved - Toate Drepturile rezervate - Copyright 2023
  Saldi Spaziali Srl - P.IVA: 04308570404 - Viale Bovio 430 - Cesena - FC - 47521 - Italy

  This Website is not a part of Facebook or Facebook Inc., TikTok or Google. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook, TikTok or Google in any way. Facebook is a trademark of Facebook Inc.

  Acest site nu face parte din Facebook sau Facebook Inc. sau TikTok sau Google. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook, TikTok sau Google în niciun fel. Facebook este o marcă înregistrată a Facebook, Inc.

  Plata la livrare și livrare rapidă în 2-3 zile